English  USA  Espanol  Swiss  Austrian  Deutsch  Romanian  Francais  Japanese  Time trainingTimesystem

Shortcode SMS


 

Wilt u iets speciaals doen met SMS dan bent u bij ons op de goede plek, met SMS Op Maat bieden wij SMS applicaties die speciaal voor u zijn ontwikkeld om te communiceren met uw relaties.

Het gebruik van interactieve SMS functies in een auto showroom is hiervan een voorbeeld. Bij de auto´s in de showroom staan borden waarop een SMS code staat, bijvoorbeeld SMS "TO SHOWROOM auto1" naar 3010 voor meer informatie over deze auto. De klant ontvangt dan via SMS meer informatie omtrent de betreffende auto.

Shortcode SMS maakt het mogelijk interactief te communiceren met uw (potentiŽle) klanten via SMS berichten. Een persoon kan met het versturen van een SMS bericht naar uw keyword unieke informatie ontvangen. Bijvoorbeeld over een te koop staand huis.

U als bedrijf krijgt uw eigen unieke keyword (“To Bedrijf”) en een account op onze webapplicatie waar u de dienst volledig zelf kan beheren en configureren op een zeer gebruikersvriendelijke manier.

Makelaar Willemsen plaatst bij zijn te koop staande huizen Te Koop borden, zoals eigenlijk elke makelaar doet. Willemsen Makelaardij wil meer efficiŽntie uit zijn borden halen en wil dit doen door middel van de oplossing “Shortcode SMS”.

Veel mensen komen langs te koop staande huizen en kunnen vanaf hier geen verdere informatie over het huis te weten komen behalve dan de buitenkant. De oplossing “Shortcode SMS” brengt hier verandering in. Willemsen Makelaardij kan nu zijn te koop borden gaan voorzien van een unieke SMS code waar mensen heen kunnen SMS’en en hierna meer informatie betreffende het huis ontvangen. Zie hieronder voor een visualisatie van de oplossing met behulp van Shortcode SMS.